Läslyx

Efter att ha varit utan läsning i flera månader pga allmän läsdipp, tidigare nämnd här, så är det REN lyx att få läsa. Därför tänker jag nu motstå sociala medier resten av kvällen och ägna mig åt enbart läsning och kaffedrickande. Jag läser just nu Monika Fagerholms Diva, eftersom jag ska opponera på en uppsats om den nästa vecka. Konstigt nog har jag inte läst den romanen tidigare. Jag minns att jag försökte i mina tonår men tror tvånget att lämna tillbaka till bibblan gjorde att jag la ner den och sedan glömde jag bort det. Dock har den nu stått i pocketformat i min bokhylla lääänge. Ser fram emot att grotta ner mig i den och inte bry mig om omvärlden under en hel kväll.

Det är sådant man liksom saknar när man inte läser. Det där andrummet, bortom tid och rum. Imorgon tänker jag massrecensera ett gäng böcker här!

Annonser
Det här inlägget postades i Kuriosa. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Läslyx

  1. marie433 skriver:

    Välkommen tillbaka!

  2. mind the book skriver:

    läsning = andrum och ”bortom tid och rum”, vad fint. så är det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s