När det blir måsten av saker blir de så tråkiga

Jag har funderat på varför jag aldrig får tillbaka blogglusten. Den brukar komma efter ett tag, men nu icke så. Sen insåg jag varför! För att jag har så extrema mängder böcker som jag inte har bloggat ikapp mig om. De ligger som ett dåligt samvete och gör att all blogglust dör. Därför tänker jag framöver blogga om ett gäng böcker i taget, lite kortare texter om varje bok (OBS, inte så att detta kommer bli en baksidesblogg, oroa er inte för det!).

På så sätt kommer jag ikapp och kan komma igång med alla mina kreativa idéer och mitt regelbunda, dagliga bokbloggande.

Det blir nog bra, ingen idé att ha måsten när man inte måste. Men jag vill ändå blogga om det jag har läst, förstås, bara i mindre tvingande form.

För övrigt ska jag till min släkt i Sundsvall och vara borta en hel vecka. Har alltså fullt upp med att försöka välja böcker. Bäst vore dåliga böcker, eftersom jag ska plugga hela dagarna och dessutom hinna umgås. Men om jag känner mig själv rätt kommer jag inte kunna motstå att ta med t.ex Sofi Oksanens nya som jag hämtade på posten idag!

Annonser
Det här inlägget postades i Kuriosa. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s