Påskläsning

Som ni förstår är inte påskekrim min grej, däremot har jag en riktig läseftermiddag idag och planerar att fortsätta hela kvällen och även morgondagen (fram tills jag ska iväg på påskmiddag). Påsken är en perfekt högtid för läsning, inte lika många måsten som under t.ex jul.

Jag har nu idag läst ut Jag ska egentligen inte jobba här av Sara Beischer och ska nu läsa vidare i Och allt skall vara kärlek av min favoritskribent Kristian Lundberg. Därefter planerar jag att kasta mig över Orons bok av Fernando Pessoa. Återstår att se om jag hinner ytterligare något innan påskhelgen är slut. För när den är slut kommer jag plugga så intensivt att i princip varje ledig stund ägnas åt plugg. En fördel är när plugget är att analysera en skönlitterär roman som jag älskar.

Påsken är också en perfekt helg för att komma igång med bokbloggandet igen, tänker jag. Så håll koll här i helgen.

Vad läser ni i påsk?

Annonser
Det här inlägget postades i Kuriosa. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s