Om projekt kill hyllvärmare

Vet ni vad? Jag har fortsatt min bokliga fengshui och rensat ut mängder av böcker. De står där och lockar inte till läsning. De ger bara stresskänslor och dåligt samvete. Nu är de väck, många av dem olästa. Var jag gör av dem bloggar jag om en dag inom en snar framtid. Men det handlar om minst 100 böcker som jag rensat ut den senaste månaden. Många av dem  har jag börjat läsa i och insett att jag inte orkar. Jag har varit hård.

Detta har också gjort att jag har betydligt färre hyllvärmare – men många lockande cut the crap-böcker. Jag ska göra om de olika omgångarna i projekt kill hyllvärmare och presenterar snart de böcker som ingår i nionde omgången. Jag har också läst hyllvärmare på sistone som inte ingått i någon särskild omgång. Några bra, andra sämre.

Jag avser dock att fortsätta med Projekt kill hyllvärmare men nu känns det betydligt roligare, eftersom det handlar om böcker som jag verkligen vill läsa.

Hur går det med er hyllvärmarläsning?

Annonser
Det här inlägget postades i Projekt kill hyllvärmare. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Om projekt kill hyllvärmare

 1. Böckerx3/Metta skriver:

  För mig går det helt ok eftersom posten lagt ner sitt utlämningsställe samt att biblioteket är stängt så jag har liksom inte mycket val 😀

 2. Carro skriver:

  Med hyllvärmarna går det väl kanske inte sådär bra som det borde.. Har många jag verkligen vill läsa, men andra verkar komma före hela tiden.
  Såg att du skrivit om en Hamsters dagbok, den är jag faktiskt sugen på att bläddra i

 3. Linnea/Bokblomma skriver:

  Det låter som att du är på god väg med ditt projekt. Jag har inte så många hyllvärmare, men jag jobbar också på att beta av den där raden med olästa böcker.. Det går sådär. Dock kommer det bokcirkelböcker m.m. i vägen.. 🙂

 4. marie433 skriver:

  Imponerande att våga göra en sån rensning! Jag blir alltid sentimental och obeslutsam och lyckas bara rensa lite åt gången.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s