Sjuk som en (insert valfritt supersjukt objekt här)

Jag har inte trillat av pinn och inte heller slutat blogga (eh, det har gått några dagar sen sist så det antar jag att ni förstår). Men jag är jättesjuk, typ influensan (scary!). Min pojkvän ligger på sjukhus med hög feber nästan-lunginflammation och infektion. Själv ligger jag hemma och ojar mig och ska försöka orka dammsuga så att det blir lite rent och sjukdomsvänligt här. Att lagom lättsamt snickra ihop välformulerade bokbloggsinlägg står inte högst på priolistan just nu. Jag orkar inte ens läsa.

Men jag är tillbaka innan ni hinner undra igen, typ om några dagar förmodligen. Ska försöka läsa lite i en nyss påbörjad hyllvärmare, Arnes kiosk av Karin Stensdotter som verkar jättebra hittills. Om jag orkar. Vad läser ni?

Annonser
Det här inlägget postades i Kuriosa. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Sjuk som en (insert valfritt supersjukt objekt här)

 1. Boktokig skriver:

  Oj! Låter inte alls bra! Hoppas både han och du kryar på er snabbt!
  Jag läser lite allt möjligt just nu… som vanligt! Men hade tänkt försöka läsa klart Blodsmagi idag. Vi får väl se hur det går med det!

 2. Hermia skriver:

  Krya på er!!
  Här läses Samarbete med fluga av Lydia Davis

 3. Ister-buken skriver:

  Jag har också influensa, feber i fem dagar nu! Orkar inte läsa. Krya på dig!

 4. farmorsbloggen skriver:

  Krya på dig! En ljudbok kanske du orkar med?

 5. Titti ABC Café skriver:

  Usch. Influensan. Fy. Krya på dig och detsamma gäller din pojkvän. Jag läser Trainspotting i svensk översättning (översättningsnörd som jag är, men originalet är ju svårslaget i sitt språkbruk så givetvis blir översättningen aningen awkward). Och så läser jag om Ringaren i Notre Dame. Jag älskar Victor Hugo.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s