LJUVLIGA BOKOMSLAGSKALENDER, LUCKA 12

Det hör inte till ovanligheterna att Modernista har snygga omslag, men det här är ett av de ballaste ur deras utgivning tycker jag. Jag äger den här boken och blir lika impad varje gång jag får syn på den, eftersom man kan ta loss gasbindan med säkerhetsnålen. Ruggigt och fint på samma gång. Faktum är att jag inte har läst boken än, däremot sett filmen ett antal gånger när jag var yngre. Den kommer alltså dyka upp som hyllvärmare i mitt läs(evighets)projekt Projekt kill hyllvärmare så småningom.

Annonser
Det här inlägget postades i Julkalender 2012. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till LJUVLIGA BOKOMSLAGSKALENDER, LUCKA 12

  1. Mia Hansén skriver:

    Åh, avundas dig att du har kvar att läsa. Både boken och filmen är riktigt bra. Såg boken första gången när jag hade praktik på bibliotek, kanske var det den som övertalade mig att bibliotkarie är ball? 😉

  2. paddyeahh skriver:

    Underbart omslag, verkligen! Boken är, enligt mig, spretig men bra och definitivt läsvärd.

  3. Jessie skriver:

    Riktigt snyggt omslag! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s