Avslöjande av årets tema för min julkalender

Jag tar några dagars bloggpaus då och då som ni kanske märker, och det funkar bra. Men nu kör jag igång igen med recensioner och annat skoj. Jag har ju också filat på min cut-the-crap-hög som jag tänker ägna december åt att läsa. Några recensionsexemplar slinker nog med också, men framförallt ska jag läsa sådant som jag verkligen har längtat efter men inte unnat mig.

MEN. Nu tänkte jag avslöja årets tema för min julkalender som sparkar igång imorgon och pågår hela december. 2009 hade jag poesi som tema (där kommer alla decembers inlägg men scrolla ner så hittar ni hela kalendern). 2010 körde jag författarjulkalender och i fjol hade jag fantastiska böcker som tema, där jag tipsade om en fantastisk bok varje dag. I år blir temat (insert trumvirvlar och fanfarer här) BOKOMSLAG!

Jag kommer helt enkelt att visa ett fantastiskt fint omslag om dagen alla dagar fram till dopparedagen. Det är inte nödvändigt att jag har läst boken, men omslaget måste vara fabulöst för att kvala in.

Jag kör igång imorgon, men redan i eftermiddag kommer en recension dyka upp här.

UPPDATERING: Självklart kommer omslagen inte att ha jultema. Jag är kräks-snart-trött på julen redan nu, extremt kritisk till många av våra julbeteenden (ok, skitsamma om jag är glädjedödare i det här fallet) och är inte någon som gillar kulturellt myspys, så förmodligen blir det allt annat än jul på omslagen.

Annonser
Det här inlägget postades i Kuriosa. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Avslöjande av årets tema för min julkalender

  1. Trevligt! Med jultema, eller bara snygga i allmänhet?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s