Hurra för Sara och Eija

Jag satt spänt och följde livesändningen av Augustprisets presskonferens, när nomineringarna tillkännagavs idag. Ni har säkert läst på hundra andra ställen vilka böcker som blev nominerade i de olika klasserna, så jag besparar er den informationen.

Jag vill bara säga: HURRA för att Sara Stridsberg och Eija Hetekivi Olsson blev nominerade. Sara för Medealand och andra pjäser (läs den om ni inte har gjort det!), Eija för underbara Ingenbarnsland. Hoppas att någon av dem kammar hem Augustpriset.

Nu ska jag fortsätta ägna mig åt en annan av Saras böcker – nämligen Darling River som jag ju skriver min magisteruppsats i litteraturvetenskap om.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Hurra för Sara och Eija

  1. Olof Westerberg skriver:

    Hej, detta må vara en lite ”off-topic”-fråga, men eftersom du verkar väl insatt i litteraturvetenskap och dess former, tänkte jag att du kanske har något tips om en bok om ”tid i narratologi” i allmänhet (och möjligen i tecknade serier i synnerhet)? Annars tackar jag för en väldigt fin blogg, som man klichéigt nog alltid gör efter en tjänstförfrågan.

  2. Your article is a great piece of informational content I can really understand. You have done a really great job with making your points clear. I agree with many points in your content. Thank you.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s