Dessa böcker utgör min sjätte omgång av projekt kill hyllvärmare

Jag har ju inte bloggat om allt jag läst på sistone, men faktum är att jag hunnit läsa också alla böcker i min femte omgång av projekt kill hyllvärmare. Så småningom kommer jag skriva om allt här i bloggen. Men jag tänkte avslöja vilka som ingår i den sjätte omgången:

Stjärnans ögonblick av Clarice Lispector
Det andra målet av Jonas Karlsson
Den dagen kastanjerna slår ut är jag långt härifrån av Bodil Malmsten

Hur har jag tänkt med blandningen den här gången? Jo, en jättetunn men (inbillar jag mig) svår och tung halvklassiker – Stjärnans ögonblick. En novellsamling som jag är jättesugen på att läsa och har velat läsa i hundra år, av Jonas Karlsson. Och en Bodil Malmsten som jag helst vill bli av med, eftersom jag och Bodil inte brukar komma så värst bra överens. Men jag hoppas sjävklart på en positiv överraskning. Om det är någon Bodil-bok jag kommer gilla så känner jag på mig att det är denna.

Om någon mer har någon/flera av dessa böcker olästa i hyllorna, så är det här ett perfekt tillfälle att läsa dem så kan vi kommentarsfältdiskutera sedan.

Annonser
Det här inlägget postades i Projekt kill hyllvärmare och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Dessa böcker utgör min sjätte omgång av projekt kill hyllvärmare

  1. Katinka skriver:

    Håller med dig om Bodil fast det tar emot, jag VILL gilla henne. Men jag blir oftast så otålig på den gnälliga tonen, är allergisk mot offer … Men en bok som jag bestämt vill minnas att jag gillade fullt ut är: Det är fortfarande ingen ordning på mina papper.

    • Jag VILL verkligen också gilla henne. Men du! Jag har läst nästan hela nu och den här romanen är FANTASTISK. Jag sitter och frågar mig själv gång på gång varför Bodil inte lägger ner sina gnälliga loggböcker och skriver romaner på heltid istället! så ge den en chans om du orkar.

  2. Ping: Dessa böcker utgör min sjunde omgång av projekt kill hyllvärmare | ord och inga visor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s