Helgen som ska ge mig läslusten tillbaka

Vet ni vad? Jag har slagit rekord tror jag. För nu har jag hållit på med samma bok i TVÅ VECKOR. Okej, det är inget konstigt med det för en normalläsande person men man får tänka på att jag brukar läsa 2-4 romaner i veckan, jämt, oavsett hur mycket jag har att göra på andra fronter. Så det här är inte ett sundhetstecken i mitt fall. Jag är ganska krasslig idag och jobbar hemifrån, men senare ikväll ska jag ut på landet och hoppas kunna bota min lästorka där. Och min lust att blogga, som har varit väldigt lågmäld senaste veckorna. Jag har packat ner dessa böcker:

Alla är recensionsexemplar och egentligen hade jag kanske velat gå mer på lust, men nu har jag ju halkat efter i läsningen så det här får funka! Som alla kloka förstår så längtar jag mest efter boken överst i högen, som jag liksom aldrig unnar mig att läsa men hoppas hinna påbörja i helgen.

Jag har tidsinställt några inlägg som dyker upp under helgen. Vad ska ni läsa?

Annonser
Det här inlägget postades i Kuriosa. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Helgen som ska ge mig läslusten tillbaka

 1. Eli skriver:

  Jag har också haft en lässvacka, jag läste bara fem böcker i maj. Fem! Men jag tänkte också bota min lästorka i helgen 🙂 Jag ska först läsa ut en hyllvärmare av Doris Lessing men sen ska jag till bibblan och välja och vraka!

 2. ochdagarnagar skriver:

  Jag ska läsa på lust! Lite Assia Djebar och lite deckare och måhända något annat som jag ännu inte bestämt. Bokcirkelträff på söndag också 🙂

 3. Frida skriver:

  Jag har precis tagit mig ur en gigantisk lässvacka, och det känns FANTASTISKT! Så lycka till till dig och må din vara kortare än min 😉

  Jag ska i helgen läsa ut 11/22/63 (ÄNTLIGEN!) och sedan blir det nog en klassiker. The Great Gatsby tror jag bestämt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s