Ett prenumerationstips lika hett som jagvetintevad

  

Jag har gjort något smart. Tecknat en prenumeration på Galago + ETC i ETT HELT ÅR för sammanlagt 350 kronor.

Jag har aldrig läst Galago, men är ju nyfrälst seriealbumläsare så jag räknar med att bli allt annat än besviken.

ETC har jag läst mycket och jag gillar det annorlunda perspektivet på nyheter och annat. Även om jag ju också prenumererar på DN (mest för kulturdelens skull) och förstås allra mest gillar Fria tidningar (som jag också skriver för).

Mycket parenteser blev det. Men jag ser fram emot den här prenumerationen och 350 kronor är inte mycket i löningstider så jag skulle passa på att göra detsamma om jag var ni (och NEJ, jag är ingen sponsrad bloggare. Det här inlägget skriver jag bara för att jag vill. Jag skulle gärna få 50.000 för det, visserligen. Det sticker jag inte under stol med. Men det får jag inte).

Annonser
Det här inlägget postades i Kuriosa. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s