Det här hade också kunnat bli ett unboxing-inlägg om jag inte var en obotlig bokoholist

Igår på min boksöndag så skrev jag ett inlägg här om böcker jag hämtade för någon dryg vecka sedan och hur jag aldrig kan hålla mig ifrån att öppna paketen, utan alltid sliter upp dem på paketstället. Om inte annat för att tjuvkika vilka böcker som ligger i paketet. Häromdagen så hämtade jag ut ytterligare många paket och gjorde samma sak igen. Så inga bilder på oöppnade bokpaket, alltså, däremot på vilka som låg i:

Paketen innehöll alltså böckerna ovan. Blandfärs av Kalle Lind & Kringlan Svensson, Astors italienska noveller 6-10, Sista testamentet av James Frey, Avskedsbrev av Valeria Parrella, Samarbete med fluga av Lydia Davis, en Ellen Key-biografi i manusform (eftersom deadline för tidningen är innan boken finns tryckt även om tidningen kommer ut först senare) och sist men inte minst Alice i Underlandet & Alice i Spegellandet.

Nu kanske någon uppmärksam bloggläsare hajar till. Jag har ju ett års köpstopp när det gäller böcker. Och ja, jag HAR köpt Alice i underlandet-boken, men den tycker jag inte ens räknas som ett brytande mot köpstoppet eftersom jag sedan evigheter tillbaka har hållit koll på bokbörsen tills denna utgåva med båda böckerna i ska dyka upp. När den slutligen gjorde det så var det omöjligt att stå emot. Eftersom köpet planerades innan jag ens hade en tanke på köpstopp, så kan det knappast gillas. Allt det här låter mycket logiskt förmodar jag…

Underbara böcker va? Nu hoppas jag nästan på en liten paus i avierna som trillar ner i brevlådan, så att jag får tid att läsa alla nya!

Annonser
Det här inlägget postades i Kuriosa. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Det här hade också kunnat bli ett unboxing-inlägg om jag inte var en obotlig bokoholist

  1. malinthewriter skriver:

    Haha jag tänker också oftast att jag ska göra ett paketöppnarinlägg. Sedan glömmer jag bort den tanken och sliter upp paketen 😉

    Har utmanat dig på min blogg!
    http://malinthewriter.wordpress.com/2012/05/14/jag-har-blivit-utmanad/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s