Strindberg, August

Jag har ju satt igång en läsutmaning i år som har fått många deltagare, mycket roligt. Den går ut på att läsa fyra Strindberg-titlar under 2012. Hittills har jag läst Stockholm läser-boken En dåres försvarstal som jag så klart har tänkt blogga om under mitt recensionsbonanza.

Härnäst har jag tänkt läsa Ensam i Strindberg-utmaningen. Den blir alltså min nästa titel, men den får vänta ett litet tag. Vilka titlar som blir tredje och fjärde har jag inte bestämt ännu.

Hur går er August-läsning? Jag kan varmt rekommendera serien August Strindberg, ett liv. Den finns i hittills fem delar på svtplay, sista delen visas på söndag på tvåan. Manus är av PO Enquist och serien spelades in 1985. Missa den inte!

Annonser
Det här inlägget postades i AugustStrindberg2012. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Strindberg, August

  1. Böckerx3/Metta skriver:

    Jag har också bara läst om dåren. Hoppas det blir något mer snart!

  2. Helena Milton skriver:

    Jag har läst ”Det nya riket”, fler blir det.

  3. Leah Alexandra skriver:

    Det går inte så vidare bra. En tröst är att det är sju och en halv månad kvar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s