Nästa CUT THE CRAP-bok: DIRTY BLONDE

En CUT THE CRAP-bok är en bok som jag länge har suktat efter men liksom inte tillåtit mig att läsa, för jag tänkt att jag ska spara på den. Men det blir lite knäppt när jag aldrig hinner läsa böckerna som jag verkligen längtar efter att läsa och som jag har hemma. Därför har jag uppfunnit CUT THE CRAP-grejen som nu även Sanna har hakat på.

Jag lockas att skriva långa listor med alla cut the crap-böcker jag har hemma men då försvinner ju hela grejen med det. Jag ska välja den jag känner mest för just nu, när det är dags att unna mig en sådan bok. Så att jag inte drunknar i recensionsböcker och hyllvärmare och Strindberg och allt vad det är. Som också är fint, men ändå.

Den första blev Francoise Sagans Toxique som jag sedan bloggade om och visade fina bilder ur. Den andra blir Courtney Loves dagbok, DIRTY BLONDE, som jag har ägt länge men aldrig unnat mig att läsa från pärm till pärm. Den ska jag påbörja så fort jag läst ut boken jag håller på med nu (Stål av Silvia Avallone).

Har någon läst Courtneys dagbok? Har ni också CUT THE CRAP-böcker, så är det helt klart läge att haka på projektet!

Annonser
Det här inlägget postades i CUT THE CRAP och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Nästa CUT THE CRAP-bok: DIRTY BLONDE

  1. Frida skriver:

    Titta gärna in på min blogg, jag har frågat dig 11 snabba!

  2. Eli skriver:

    Ska bli spännande att läsa din recension av den här, har också funderat på att läsa den! Ja, jag funderade också över det där för ett tag sen, att läsa olästa böcker i hyllan som man verkligen vill men aldrig tar sig tid till. Men jag kom inte på något så bra namn på dem som du har 😉 Däremot har jag läst en nu, My sister, my love (även om just den inte var så bra som jag trodde den skulle vara…)

    • Håller på med den som bäst, men jag läser bara några sidor då och då. Den går inte att släpa med sig direkt och så är det svårt att tyda handstilen emellanåt. Men den är riktigt coolt gjord, lovar att visa massa bilder sen när jag väl bloggar om den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s