Ny idébok i Warhols anda

Jag har ju haft en blogg-/idébok ett bra tag nu. I den skriver jag upp idéer till blogginlägg, läsordningslistor, läslistor av alla de slag och annat bloggrelaterat. Sedan har jag en särskild bok som bara består av en enda lång bokönskelista, men det är en annan sak. Nu har min idébok tagit slut, men det är ingen fara för jag har redan börjat på en ny. Den nya är en skrivbok plus andy warhol idea book. Tjusigt och inne i skrivboken finns fina bilder som jag visar en annan dag.

Jag har redan invigt boken med många omgångar av projekt kill hyllvärmare som dyker upp framöver. För den som inte redan har en idébok så rekommenderas det varmt. När man har vant sig så känns det som att fler idéer dyker upp av bara farten.

Annonser
Det här inlägget postades i Kuriosa. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s