Litterär påskpackning

Jag är inte kvinnan av måttlig bokpackning, direkt. Nu är det påskhelg och jag och min kärlek ska vara borta tills på söndag eftermiddag. Jag lär behöva sålla i packningen för att orka släpa, men man VET ju aldrig. Hypotetiskt skulle man kunna läsa alla de här böckerna om man inte sa ett ord på hela helgen… Nej, okej, jag tar nog faktiskt bort ett par böcker ur den här högen men såhär har jag tänkt i alla fall:

Blåsta! av Gustav Fridolin, En dåres försvarstal av August Strindberg, Innan jag brinner av Gaute Heivoll, Inunder av Anne Marie Tung Hermelin, Halva solen av Aris Fioretos, Min kamp 3 av Karl Ove Knausgård, Boktjuven av Markus Zusak.

Blåsta och En dåres försvarstal har jag kommit drygt halvvägs i och Halva solen läser jag nog ut ganska fort. Vi får se vilka som får följa med och inte, men det här är åtminstone min läsning under den närmaste tiden.

Vad läser ni i påsk?

Annonser
Det här inlägget postades i Kuriosa och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Litterär påskpackning

  1. Bokomaten skriver:

    Underbart! Du ser lika optimistisk ut som jag.;) Har skrivit om min bokpackning idag, jag också. Ska dock umgås med folk, juh, så lär inte bli alls så mycket läst som jag skulle vilja..

    • Hann du läsa ngt under påsken ändå? Jag hann läsa ut Blåsta och Böner som faller till marken som jag var halvvägs i. Och så hann jag läsa Innan jag brinner och har nu påbörjat Om man håller sig i solen, så jag är hyfsat nöjd ändå!

  2. Eli skriver:

    Jag är halvvägs i My sister, my love av Joyce Carol Oates och det är ganska trög läsning så risken finns att den tar upp hela påsken (eller att jag läser antalet böcker vid sidan av….)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s