Moodysson & co

Om ni undrar vad som håller mig borta från bloggandet så är det INTE inspirationsbrist. Tvärtom så kommer många inlägg dyka upp under veckan. Om Strindberg-utmaningen, om böcker jag har läst och annat. Istället så är det att jag har jobbat hela helgen på ett frilansuppdrag plus skrivit ett helt gäng texter till olika tidningar. Och så håller jag på med en underbar läshög bestående av Moodyssons nya bok Tolv månader i skugga, Carl Johan Vallgrens nya roman samt den intressanta hyllvärmaren Blåsta, om 80-talister.

Vad läser ni?

Annonser
Det här inlägget postades i Kuriosa. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Moodysson & co

  1. Elinas bokliv skriver:

    Jag förstår precis.. den senaste veckan har för mig bestått av tentaplugg, skriva, planering inför en rekryteringskväll och fix inför intervju som au pair.. .

    Jag har precis läst ut ”Matchad”. Sjukt bra bok som jag bara älskade! 🙂

  2. A. skriver:

    Extremt högt och otroligt nära av J Safran Foer. Tycker mkt om!
    Ser framemot att läsa inte minst vad du tycker om Vallgrens bok så småningom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s