Storstadsbuller och blinkande neon

För ett tag sedan skrev jag om den skrivworkshop jag håller i på Lava (Kulturhusets verksamhet för unga mellan 13-25) under sex tillfällen i vår. Den heter Hamra tangenterna tills fingrarna blöder (precis som den i höstas). Första tillfället var i onsdags och det var lite nervöst men roligt och kommer nog bli ännu bättre till nästa onsdag.

Men jag håller i en till skrivarworkshop på Lava i vår, Storstadsbuller och blinkande neon. Den fokuserar på att resa i staden och vi kommer testa på olika sätt att skriva om och lägga märke till detta – utan pekpinnar och utan detaljgranskning av texter, det handlar om att skriva så mycket som möjligt och sedan kunna bygga vidare på det man är nöjd med på egen hand. Den workshopen startar den 22 mars och kommer också att hålla på sex gånger. All information och adress för att anmäla sig finns HÄR. Sprid gärna ordet!

Imorgon kommer för övrigt ett par inlägg dyka upp här. Jag har en riktig läs- och skrivhelg as we speak och planerar att fortsätta med det under hela helgen. Mycket böcker som ska recenseras behövs läsas och det är ju en väldigt angenäm sysselsättning. Just nu håller jag på med en novellsamling av en svensk debutant. Boken heter Om att gråta sig till sömns och annat trams. Vad ska ni läsa i helgen?

Annonser
Det här inlägget postades i Kuriosa. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Storstadsbuller och blinkande neon

  1. Emmelie skriver:

    Vilket bra initiativ! Låter jätteroligt med en skrivarworkshop.
    Jag har länge tänkt läsa Om att gråta sig till sömns och annat trams, tycker du att den är bra?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s