I punktform (teater, böcker, radio)

Det har varit ovanligt skralt med uppdateringar på Ord och inga visor och det beror främst på ett intensivt jobbsökande men också på att jag har läst mer än bloggat. Vilket i och för sig väl är ett gott tecken, kanske. Men allt läsande gör att jag har massor att skriva om så i helgen blir det mycket uppdateringar här och kanske någon imorgon dessutom. Idag blir det bara i punktform:

1. Jag såg Frankenstein på Turteatern häromdagen. SE DEN! Är fortfarande helt tagen och funderar till och med på att försöka hinna se den en gång till.

2. Jag har flera paket att hämta ut på posten imorgon och hoppas att ett av dem innehåller ett recensionsexemplar av Lukas Moodyssons nya bok. I så fall vet jag precis vad helgen kommer innehålla, förutom bloggande.

3. Jag och min kille har upptäckt Sveriges Radios arkiv (duh) på nätet och hittat mängder av intressanta program. Jag har suttit och sökt på Stina Aronson, Moa Martinson och så vidare, och är en aning frälst.

4. Inte konstigt att något skaver, idag har jag nämligen inte läst en enda rad. Just nu håller jag på med Bara du finns av Jenny Holmberg. Den ska få sin beskärda del av uppmärksamheten innan sovdags idag.

Vad läser ni?

Annonser
Det här inlägget postades i Kuriosa. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till I punktform (teater, böcker, radio)

 1. olofsson skriver:

  Skralt med uppdateringar? 🙂 Du är ju jätteflitig! Jag måste själv ge mig en spark i rumpan och skriva mer inlägg… Men ibland är det ju så mycket annat som måste göras! Som att söka jobb (här med). Själv läser jag nu andra boken av karl Ove K. OCh jisses det går inte att lägga ner den. Jag bara plöjer igenom sidorna, timmarna tickar iväg, läser och njuter av det operfekta förhållandet, blir arg, och börjar sen jämföra och analysera mitt eget. Och så tänkte jag på vilken fart den här boken har jämfört med den andra, den går liksom fortare, som om allt måste hinnas med att berätta. Eller är det jag som läser snabbare? Ja inte vet jag. Men bra är den.

  (Läser även Livet med Keith Richards och i ärlighetens namn så är det lite för mycket män i mitt liv just nu 🙂

  /Erika

  • Haha, men med tanke på att jag brukar uppdatera typ två gånger om dagen, eller i alla fall minst en, så har det varit ganska skralt på sistone. Känner dock att jag har kommit igång igen nu och har många böcker att recensera ikapp och många andra inläggsidéer. Jag älskade också andra boken av Knaus, mer än ettan faktiskt. Jag håller med om känslan av att den gick fortare, kanske för att man upplevde det som mer intressant? Livet av Richards har jag iofs hört ska vara bra, är den det?

   • olofsson skriver:

    Livet, är ok. Jag fick den svenska översättningen i present, själv hade jag valt att läsa den på engelska. Det blir så klyschigt när det översätts till svenska och översättaren ska försöka ”få” till det, känns lite överdrivet ibland. Som vanligt blir jag också förundrad över hur han kan minnas allt, efter det rövarliv han levt. Jag kan inte riktigt ta boken på allvar, men bortsett från det är det alltid kul att få en glimt in i det galna rock’n’roll-livet. Har också noterat att jag kan läsa några kapitel i sträck i några dagar, sen måste jag vila. Är dock nära slutet nu och det känns skönt:)

 2. Isabella skriver:

  Läser allt nu, ja eller i alla fall mycket 🙂

 3. Eli skriver:

  Jag är fortfarande mitt i Kristin Lavransdotter, men jag hoppas också på ett paket med recensionsex i dagarna (helst idag) med Havsmannen och då blir det genast lite svårt med prioriteringarna…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s