Lördagspresent till grannarna, bland annat

Jag skrev en gång om min bokhyllerensning, och den fortsätter successivt. Då och då har jag droppat ner ett par böcker i porten för mina grannar att ta, och de brukar oftast gå åt samma dag. Idag förevigade jag ett sådant bokdroppande:

En blandad kompott, vissa böcker vet jag inte ens varför jag äger. Hm. Hör och häpna, men Franzen-boken har inte gått åt än. Vem vet, de kanske har läst min sågning?

Min pojkvän fyller år idag också, av mig fick han en diktsamling av Miguel Angel Asturias som heter Vårlig klarvaka och som han verkar älska. Och så fick han Jag brinner, Torbjörn Säfves roman om Majakovskij. Och beställda böcker som inte hann anlända men som han fick en liten lapp om att han kommer få, är Orons bok av Fernando Passoa och en diktsamling av Forough Farrokhzad. Han blev glad över alla presenter.

Nu blir det lugn en stund, så jag ska passa på att läsa Ingenbarnsland. 

Annonser
Det här inlägget postades i Kuriosa. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Lördagspresent till grannarna, bland annat

  1. Jack Hemingway skriver:

    Önskar att man hade en granne som dig, själv har jag mycket svårt att släppa ifrån mig böcker.

    • Jag älskar att släppa ifrån mig böcker, har börjat rensa jämt och ständigt nu. Lägenheten svämmar ändå över hur man än gör, så att rensa har blivit ett måste.

  2. Hermia skriver:

    Vilken lyckoinsats för grannarna! Tänker på mikrobiblioteken det stod om i DN häromdagen, du är i gott sällskap (även om du inte vill att böckerna ska komma tillbaka..)!

  3. Ping: Att lägga ut böcker på stan och undra vem som hittar dem | ord och inga visor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s