På läsfronten mycket nytt

Jag har inte uppdaterat här på några dagar, men faktiskt läst en del. Sorgen efter min vän sitter i, men jag måste ju ändå fortsätta leva. Just nu läser jag Besatta, en bok som jag lade ner ett tag men nu har tagit upp igen. Den är rolig!

Jag har också läst ut några hyllvärmare – Insekt av Claire Castillon och Timmen mellan hund och varg av Silke Scheuermann. Och så har jag läst en CUT THE CRAP-bok, nämligen Toxique av Francoise Sagan som var en fåordig bok som ändå hade mycket att säga.

Allt kommer jag blogga om under veckan, förstås. Vad läser ni just nu?

Annonser
Det här inlägget postades i Kuriosa. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till På läsfronten mycket nytt

  1. Catrin Rising skriver:

    ÄLSKAR Claire Castillon! Flera av hennes noveller tänker jag på, kanske inte dagligen, men säkert varje vecka. Funderar över dem och dess personer, trots att det kan ha varit länge sedan jag läste dem.

    Just nu läser jag Himmelsdalen av Marie Hermansson, Ät mig av Agnès Desarthe och Augustvinnaren I Wienervald står träden kvar. Men den är jobbig att läsa så jag har en paus från den just nu.

  2. Olof Westerberg skriver:

    Wolfgang Borcherts Draussen vor der Tür i tyskkursen, också Johannes Anyurus Om jag skulle dö under andra himlar. Fast båda är faktiskt ganska ”tröglästa”, på olika sätt. Läste nyss klart Glaskupan också, den var fruktansvärt bra, en sådan fruktansvärd igenkänningsfaktor i vissa avseenden. Ny favoritbok!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s