Dessa böcker utgör min tredje omgång av projekt kill hyllvärmare

Jag läser just nu den sista boken i min andra omgång av Projekt kill hyllvärmare och tycker därför att det är dags att ”avslöja” vilka böcker jag har valt ut till den tredje omgången. Även den här gången så har jag försökt skapa en så bra blandning som möjligt, för att det inte ska kännas tråkigt att läsa böckerna.

Insekt av Claire Castillon
Boktjuven av Markus Zusak
Blåsta! av Gustav Fridolin

Hur har jag tänkt med blandningen den här gången? Jo, en fransk bisarr novellsamling som jag har varit nyfiken på länge, en bestseller som jag väl egentligen inte är så sugen på att läsa, men jag hoppas på att bli positivt överraskad. Och så en fackbok om 80-talister (generationen jag själv tillhör), en bok som jag läste en del om när den kom ut och tänkt på då och då sedan dess. Det känns också som en bok som inte får stå och vänta för länge, eftersom den riskerar att bli inaktuell.

Men först ska jag läsa ut Timmen mellan hund och varg och sedan ett gäng recensionsexemplar. Vad tror ni om tredje omgången, är böckerna läsvärda?

Annonser
Det här inlägget postades i Projekt kill hyllvärmare och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Dessa böcker utgör min tredje omgång av projekt kill hyllvärmare

  1. Boktjuven tyckte jag var lite överskattad. Jag var inte så förtjust i den. Castillon däremot är jätteintressant.

  2. Eli skriver:

    Förväntningar är ju nästan aldrig bra men jag kan ändå inte låta bli att säga att jag älskade Boktjuven, den var en av de allra bästa böckerna jag läste 2008. Men så var det just det där med förväntningar, jag hade aldrig hört talas om boken innan jag läste den.

  3. Jag gillade verkligen Insekt! Blir kul att se vad du tycker 🙂

  4. Ping: Hyllvärmare: Timmen mellan hund och varg av Silke Scheuermann | ord och inga visor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s