Uppkrupen och läsredo

Eftersom jag inte är hemma nu, utan kommer hem först ikväll eller imorgon, så får de två återstående kalenderluckorna vänta lite till. Jag fick finfina julklappar igår och faktiskt några böcker som jag självklart ska visa här så småningom. Men just nu ska jag bara sippa Cola light och läsa Majgull Axelsson i några timmar. Jag har börjat komma in i Moderspassion och tycker att den passar perfekt som juldagsläsning. Vad läser ni idag?

Annonser
Det här inlägget postades i Kuriosa och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Uppkrupen och läsredo

  1. Idag blir det Knausgård hela dagen:)

  2. Fru E skriver:

    Jag ligger i soffan i en stuga i Sälen och läser Gengångare av Nesbö. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s