som en hinna av litteratur som snurrar och flimrar framför mina ögon

Jag har gjort det igen. Nej då, någon bok har jag inte köpt men däremot börjat slalomläsa böcker. Igen. I någon vecka nu. Trots att jag vid flera tillfällen har skrivit om att jag inte klarar av den typen av läsande. Här, till exempel. Jag måste hålla mig till en bok i taget, helt enkelt. Som det är nu så duttläser jag lite i Frihet, Ett gott liv och Huset du älskade. Plus hyllvärmaren Ett välsignat barn, som jag har haft med mig på tunnelbanan. Eftersom min bokcirkel träffas imorgon och pratar om Franzens Frihet så bestämmer jag härmed att jag ska läsa klart den nu ikväll. När den är utläst så kan jag ta tag i Huset du älskade. Och när den är utläst så kan Heberlein få min fulla uppmärksamhet.

Så, det var allt. Behövde bara skriva ner det här för att skärpa mig. Varje bok är värd min fulla uppmärksamhet, helt enkelt. Jag får snabba mig med läsningen nu om jag ska bli klar inför bokcirklandet imorgon! Vad läser ni?

Annonser
Det här inlägget postades i Kuriosa och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s