Carl-Johan Vallgren aktuell med ny roman i vår!

Nu har Albert Bonniers lagt ut sin vårkatalog på hemsidan (väntar ivrigt på resten av förlagens kataloger). Det var inte så mycket som kändes sådär superspännande tycker jag (några intressanta debutanter dock), fast för mig är det egentligen lika bra eftersom mitt projekt KILL hyllvärmare (inspirerat av Bokbitens Reclaim the bokhylla) lär pågå ett bra tag.

Jag tänkte sammanfatta vad jag vill läsa ur vårkatalogerna när fler förlag hunnit släppa sina kataloger, eller när SvB:s katalog kommer. Men det jag hajade till mest på, och måste skriva här redan nu, är att Carl-Johan Vallgren kommer ut med en ny roman i mars, Havsmannen. Spännande! Hittills har jag läst Den vidunderliga kärlekens historia, För herr Bachmanns broschyr och Kunzelmann & Kunzelmann och gillat dem alla.

Annonser
Det här inlägget postades i Kuriosa och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Carl-Johan Vallgren aktuell med ny roman i vår!

 1. Eli skriver:

  Åh, vilken underbar söndagsnyhet! Tack för tipset 🙂

  • Ja, det var verkligen en god söndagsnyhet. : ) Dock tyckte jag inte att den lät liiika lovande som de andra romaner jag läst av Vallgren, när jag läste om den i katalogen. Men det kan nog bli bra ändå.

 2. Började faktiskt läsa Kunzelmann & Kunzelmann idag och gillar så här inledningsvis. Tycker Havsmannen låter som en spännande titel, fast får samtidigt lite Carolina Gynning-vibbar 😉

  • Oh, ska bli spännande att se vad du tycker sen när du läst hela. Har du missat ”Den vidunderliga kärlekens historia”? Ja, havsmannen var INTE en bra titel tycker jag. Hade garanterat aldrig läst boken om det inte var C-J Vallgren och blir lite avskräckt av att romanen verkar vara en betydligt mer avskalad variant, berättelsemässigt. Jag gillar hans bombastiska anslag.

 3. Anders Johansen skriver:

  Jeg har oversat ”Havsmannen” til dansk og kan bare sige: Læs den! Det er en fantastisk bog, grusom og poetisk. Jeg glemmer den aldrig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s