Det här kan vara världens första bokbloppis:

I modebloggar och annat så förekommer ju bloppisar – det vill säga bloggifierade loppisar. Jag tänkte göra detsamma fast en bokvariant.

Det är nämligen så att jag har en papperskasse full med böcker här hemma, som jag har rensat ur hyllorna. Påsen innehåller lite blandat – en del klassiker, en del nyutgivet och några som har några år på nacken. En del inbundet, en del häftat och lite pocketböcker. De flesta i mycket gott skick. Totalt innehåller påsen 18 böcker och jag säljer den för 400 kronor. 22 kronor per bok alltså och då är det flera inbundna. Den som köper påsen har överraskningar att vänta sig men jag kan avslöja att namn som Donna Tartt och J.D Salinger ligger bland godbitarna.

Den som köper påsen får gärna bo i Stockholmsområdet eller komma till Stockholm inom kort. Frakten blir nog inte nådig på ett sådant här paket. Bonus är att man får ett snyggt smyckeskrin på köpet, som man exempelvis kan fylla med såhär fina halsband. Vem är intresserad? Först till kvarn gäller, anmäl intresse genom att kommentera.

Om det här blir populärt så blir det förmodligen en och annan bokbloppis här hos mig framöver (gillar ni idén? Säg till om någon har haft det här tidigare, så får den personen credden istället!).

Annonser
Det här inlägget postades i Kuriosa och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Det här kan vara världens första bokbloppis:

  1. Frida skriver:

    Jag gillar idén, men tänk om jag redan har en massa av de böckerna som ligger där i!? Där i ligger mitt problem…hehe…hrm…

  2. Påsen är fortfarande inte paxad om någon är intresserad. : )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s