Packa proppfull kappsäck (med böcker)

Nu var det några helger sedan jag var på landet och packrutinen har redan försvunnit. När ni läser det här sitter jag förvisso på jobbet (älska tidsinställnings-funktionen) men ändå. Ikväll ska jag åka till ett lantställe jag aldrig besökt förut och behöver naturligtvis bokpackning. Off the road som börjar bli lite tradig, eftersom den tar så lång tid att läsa ut (och eftersom Carolyn Cassady beklagar sig hejvilt) följer naturligtvis med. Förutom den tror jag det blir:

Grand mal av Linda Boström Knausgård
The Agency av Sisela Lindblom
Amulett av Roberto Bolaño (peppen!)

Självklart är jag sugen på att ta med mig fler böcker, men allvarligt talat – det räcker nog såhär. Jag kanske till och med skippar den sista för sådär många böcker kommer jag aldrig hinna läsa mellan fredag kväll och söndag eftermiddag, när jag dessutom ska hinna vara social. Men risken att sitta utan bok i en lugn och läsvänlig miljö känns skrämmande. Läskig. Lite fruktansvärd. Borde jag söka hjälp, tycker ni?

Förresten så var Bokhora-kalaset supertrevligt igår och ett eget inlägg om det kommer i eftermiddag.

Annonser
Det här inlägget postades i Kuriosa och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Packa proppfull kappsäck (med böcker)

  1. snowflake skriver:

    Linda Boström Knausgård — spännande val. Och modigt, lätt att fastna i jämförandeträsket.

    • Ja, självklart måste man läsa den boken! Faktum är att jag har börjat tjuvläsa den lite och den verkar fantastiskt bra. Men jag är ju knausgård-frälst deluxe så jag försöker faktiskt helt och hållet undvika jämförelser.

  2. Böckerx3/Metta skriver:

    Fru Knausgård har jag med, fast jag har ju inte läst herr K än! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s